Bedrijven met meerdere vestigingen besparen jaarlijks duizenden euro's via Odot.

Wij ordenen alles en geven inzicht in uw contracten, zelfs als deze verspreid zitten bij verschillende energieleveranciers. Ook optimaliseren we uw energiecontracten zodat u energie aankoopt aan de laagste prijs. Zo houd u een helder overzicht van alle voorwaarden, prijzen én uw verbruik.

Waarom werken met ons?

Impact op financiële resultaten

Wat je kan besparen? Dat berekenen we graag voor u. We garanderen dat u de Odot vergoeding minimaal volledig terugverdient, enkel al door de besparing op de marge van de energieleverancier. Vaak is het terugverdieneffect wel tot maal 2 of maal 3! De grootste win creëren we door op het juiste moment aan vaste of variabele tarieven aan te kopen. Als bedrijf met meerdere vestiging heeft dit een grote impact op uw financieel resultaat.

Kopie van Administratie (4)
Administratie (1)

Verminder administratieve tijdsbesteding.

Besteed je ook veel tijd aan de administratie bij het openen en sluiten van nieuwe vestigingen? Hebt u een overzicht van de kosten en voorwaarden van al uw vestigingen? Bij Odot nemen we heel de administratie over zodat u energie van uw to do list kunt schrappen.

Expertise in de energiemarkt.

Bewust energie aankopen tegen de laagste prijs, dat vereist een doordachte strategie en jarenlange expertise in de energiemarkt.

Wij combineren vaste en variabele prijsformules binnen één contract en bedingen de scherpste voorwaarden. Bij Odot volgen we de evoluties van de beursprijzen op. Zodat we op het juiste moment de juiste stappen kunnen zetten.

Expertise in de energiemarkt (1)

Tijd voor een gesprek!

Wat komt u te weten in 30 minuten?

  • Hoe u echt aan het laagste tarief koopt, zonder verdoken marges!
  • Hoe u vast en variabel kan aankopen binnen 1 contract. Zo bent u nooit de verliezende partij.
  • Hoe u de eindeloze administratie van de energiecontracten voor goed van uw to do list schrapt.

Ontdek in 30 minuten hoeveel u bij Odot had kunnen besparen aan de hand van 1 factuur.

Onze klanten met meerdere vestigingen.