Bedrijven met meerdere vestigingen besparen jaarlijks duizenden euro's via Odot.

Wij ordenen alles en geven inzicht in uw contracten, zelfs als deze verspreid zitten bij verschillende energieleveranciers. Ook optimaliseren we uw energiecontracten zodat u energie aankoopt aan de laagste prijs. Zo houd u een helder overzicht van alle voorwaarden, prijzen én uw verbruik.

Waarom werken met ons?

Impact op financiële resultaten

Wat je kan besparen? Dat berekenen we graag voor u. We garanderen dat u de Odot vergoeding minimaal volledig terugverdient, enkel al door de besparing op de marge van de energieleverancier. Vaak is het terugverdieneffect wel tot maal 2 of maal 3! De grootste win creëren we door op het juiste moment aan vaste of variabele tarieven aan te kopen. Als bedrijf met meerdere vestiging heeft dit een grote impact op uw financieel resultaat.

Kopie van Administratie (4)
Administratie (1)

Verminder administratieve tijdsbesteding.

Besteed je ook veel tijd aan de administratie bij het openen en sluiten van nieuwe vestigingen? Hebt u een overzicht van de kosten en voorwaarden van al uw vestigingen? Bij Odot nemen we heel de administratie over zodat u energie van uw to do list kunt schrappen.

Expertise in de energiemarkt.

Bewust energie aankopen tegen de laagste prijs, dat vereist een doordachte strategie en jarenlange expertise in de energiemarkt.

Wij combineren vaste en variabele prijsformules binnen één contract en bedingen de scherpste voorwaarden. Bij Odot volgen we de evoluties van de beursprijzen op. Zodat we op het juiste moment de juiste stappen kunnen zetten.

Expertise in de energiemarkt (1)

Tijd voor een gesprek!

Wat komt u te weten in 30 minuten?

  • Hoe u echt aan het laagste tarief koopt, zonder verdoken marges!
  • Hoe u vast en variabel kan aankopen binnen 1 contract. Zo bent u nooit de verliezende partij.
  • Hoe u de eindeloze administratie van de energiecontracten voor goed van uw to do list schrapt.

Ontdek in 30 minuten hoeveel u bij Odot had kunnen besparen aan de hand van 1 factuur.

Onze klanten met meerdere vestigingen.

Verwachte ontwikkelingen van energieprijzen in 2024 en verder.
Verwachte ontwikkelingen van energieprijzen in 2024 en verder.Odot/November 27, 2023

Verwachte ontwikkelingen van energieprijzen in 2024 en verder.

In deze dynamische energiemarkt, waar onzekerheid de enige constante is, biedt Odot de expertise en begeleiding die u nodig heeft. Samen kunnen we een strategie ontwikkelen die uw bedrijf veerkrachtig maakt in de snel veranderende energielandschappen van 2024 en verder.

Energiedelen: Vijf mogelijke valkuilen die een impact hebben op uw opbrengst.
Energiedelen: Vijf mogelijke valkuilen die een impact hebben op uw opbrengst.Odot/November 03, 2023

Energiedelen: Vijf mogelijke valkuilen die een impact hebben op uw opbrengst.

De laatste maanden hebben tal van bedrijven zich tot ons gewend met de vraag of ze kunnen deelnemen aan Energiedelen, een initiatief dat de energiekosten aanzienlijk kan verlagen. Chris Elbers, CEO van Odot, benadrukt echter dat de potentiële voordelen niet altijd aan de verwachtingen voldoen. Hij legt uit: “Energiedelen is een prachtig concept, maar in de praktijk blijkt het voor veel bedrijven slechts een druppel op een hete plaat te zijn.”

De Evoluerende Energiemarkt: Uitdagingen voor Bedrijven en de Rol van Odot.
De Evoluerende Energiemarkt: Uitdagingen voor Bedrijven en de Rol van Odot.Odot/September 26, 2023

De Evoluerende Energiemarkt: Uitdagingen voor Bedrijven en de Rol van Odot.

Om onnodige kosten en boetes te vermijden, met name bij belangrijke wijzigingen zoals de implementatie van zonnepanelen of laadpalen, dienen bedrijven nu meer tijd en expertise te investeren in hun energiebeleid. Deze uitdagingen zijn complex en vergen een strategische aanpak

BDO en Odot bundelen krachten voor duurzaam energiemanagement.
BDO en Odot bundelen krachten voor duurzaam energiemanagement.Odot/Juni 21, 2023

BDO en Odot bundelen krachten voor duurzaam energiemanagement.

Door de participatie van BDO in ons kapitaal, bundelen we de krachten en zullen we ‘Energy Accounting’ als een nieuw begrip in de markt zetten. Dankzij dit partnership bekomen nog meer bedrijven een efficiënte en duurzame oplossing voor hun energiekosten.

Stijgende energieprijzen tarten de logica.
Stijgende energieprijzen tarten de logica.Odot/September 23, 2021

Stijgende energieprijzen tarten de logica.

Welke impact hebben de stijgende energieprijzen op uw factuur? U kunt er momenteel niet naast kijken in de media; de stijgende energieprijzen zijn alomtegenwoordig en vele bedrijfsleiders weten niet wat ze kunnen verwachten bij hun volgende energie afrekening.