FAQ

Contracten en prijzen

Terug naar overzicht

Kan ik op voorhand een (vaste) energieprijs bekomen?

Odot onderhandelt voor al haar klanten energiecontracten waarbij zowel aan een vaste als aan een variabele prijs energie kan aangekocht worden. De keuze tussen deze twee prijsbeurzen is sterk afhankelijk van het stijgen en dalen van de energiebeurzen in de jaren waarbinnen wij uw energiecontracten beheren. Wij monitoren continu de markt en maken deze keuze voor u, zodat u op het juiste moment op de juiste prijsbeurs energie aankoopt. Een exacte prijs voor meerdere jaren op voorhand meedelen is daardoor niet mogelijk.

Nog
onopgeloste
vragen?

Neem gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder met al uw vragen!

Slimme energiemix

Onze oplossingen.

We benutten onze expertise om voor grote groepen bedrijven te onderhandelen op de markt zodoende een gestandaardiseerd aanbod te bekomen met hoogkwalitatieve totaaloplossingen aan de beste prijzen.

Elektriciteit en aardgas.

Elektriciteit en aardgas.

Geniet van lagere kosten voor gas en elektriciteit, die u als individueel bedrijf nooit zou kunnen bedingen. Onze continue marktscreening en ruime ervaring in energie trading verzekeren u van scherpere tarieven. Zo kunnen we ook vaste en variabele formules binnen één contract bundelen. En klikken we de prijs op het juiste moment vast, om de besparing te maximaliseren.
Ontdek oplossing
Zonnepanelen.

Zonnepanelen.

Odot groepeert verschillende projecten en zorgt zo voor scherpere contractvoorstellen - ook bij zonnepanelen. Onze energiespecialisten selecteren uitsluitend installaties van uitzonderlijke kwaliteit. En zorgen ervoor dat u uw investering terugverdient tussen de 4 en 6 jaar. Wilt u uw energieoverschotten verkopen? Dan onderhandelen wij de beste tarieven.
Ontdek oplossing
Laadpalen.

Laadpalen.

Odot bedingt de scherpste prijzen voor de meest kwaliteitsvolle laadpalen op de markt. Ons team neemt uw volledige project voor z'n rekening - van onderhandeling en contractopvolging tot administratieve verwerking.
Ontdek oplossing
Windturbines en PPA.

Windturbines en PPA.

Odot ontwerpt, ontwikkelt én realiseert projecten voor windenergie, samen met uiterst betrouwbare installateurs en partners. Daarbij staat uw belang op elk moment centraal. De opgewekte energie verkopen we tegen de beste voorwaarden op de markt. Zo geniet u maximaal voordeel van uw installatie.
Ontdek oplossing
Energie-injectie.

Energie-injectie.

Uw zonnepanelen of uw windpark produceert meer energie dan uw bedrijf verbruikt? Door bundeling en kennis van energie trading, zorgen we voor de meest gunstige voorwaarden voor de verkoop van uw injectie.
Ontdek oplossing
Duurzame energie.

Duurzame energie.

Hoe maakt u de omslag naar duurzame energie? Wilt u groene energie aankopen of die zelf opwekken met een innovatieve installatie? Inzetten op een elektrisch wagenpark, zonnepanelen of windturbines? Odot ontwikkelt de oplossing die bij uw bedrijfsstrategie past.
Ontdek oplossing