Alles wat u moet
weten over Odot.

Odot verzekert uw kmo, bedrijf met meerdere filialen, of industriële onderneming van de laagst mogelijke energietarieven. Maar ook van totaaloplossingen in zonnepanelen én laadpaal-infrastructuur. We gebruiken onze jarenlange ervaring in energie trading om u de beste voorwaarden te bieden voor uw energiemix.

 

Onze klanten besparen aanzienlijk op hun energie-uitgaven. Dat bereiken we met de ruggensteun van onze klanten. We clusteren energievragen van verschillende bedrijven. En die hanteren we efficiënt in onderhandelingen met leveranciers.

 

Resultaat: een aanzienlijke besparing op de energiekosten van elke individuele klant, zonder inspanning of kopzorgen.

Sterke strategie, optimaal resultaat

Uitstekende aankoopstrategie

Onze jarenlange ervaring in energie trading bij energieleveranciers, gaf ons cruciale inzichten in de opbouw van energiecontracten en de optimale manier om energie aan te kopen. We kennen de marges en de mogelijkheden als geen ander.

Die kennis spelen we gericht uit in onderhandelingen met verschillende energiepartijen, waarbij we uw belangen behartigen. Door het gewicht van onze klanten te bundelen, bedingen we voorwaarden die een individueel bedrijf nooit kan bereiken.

Great knowhow, great results

Expertise.

De experts achter Odot boekten jarenlang mooie successen voor energiebedrijven en verfijnden hun skills in energie trading en -levering. Ze verkochten energie aan bedrijven - maar ook via makelaars en consultants.

Onze expertise in energiecontracten, energie trading, marges en onderhandeling staat voortaan tot uw dienst. Deze leidt voor u tot het beste aankoopmodel met de laagste kosten.

Uw slimme energiemix

Hoe werkt
het model?

Odot weet perfect hoe energiecontracten zijn opgebouwd. Waar de marges zitten en wat de mogelijkheden zijn. Met die kennis kopen we slim gas en elektriciteit aan voor onze klanten. Maar bedingen we ook de scherpste voorwaarden voor uw laadpaal-infrastructuur, zonnepanelen of windparken. Voor die projecten volgen we alles van a tot z op. Zodat uw slimme energiemix zonder zorgen wordt gerealiseerd. En dat allemaal tegen een kleine vergoeding, die u in geen tijd veelvuldig terugverdient. Een win-win, dus.

Oplossingen die energie geven

Oplossingen van Odot.

Odot bedingt de beste voorwaarden voor uw gas- en elektriciteitsverbruik. Maar we gaan nog verder dan dat.

 

Op vraag van onze klanten ontwikkelden we een integrale aanpak in energie. Elk energievraagstuk krijgt een gerichte oplossing. Zonnepanelen, laadpalen, windenergie... Odot adviseert, ontwikkelt en realiseert.

 

Elke oplossing wordt uitgerold met het oog op de toekomst - want de energiesector is in volle verandering. We integreren IT-toepassingen en AI voor een tastbare meerwaarde. En blijven evolueren op het ritme en de vraag van onze klanten.

Elektriciteit en aardgas.

Elektriciteit en aardgas.

Geniet van lagere kosten voor gas en elektriciteit, die u als individueel bedrijf nooit zou kunnen bedingen. Onze continue marktscreening en ruime ervaring in energie trading verzekeren u van scherpere tarieven. Zo kunnen we ook vaste en variabele formules binnen één contract bundelen. En klikken we de prijs op het juiste moment vast, om de besparing te maximaliseren.
Ontdek oplossing
Zonnepanelen.

Zonnepanelen.

Odot groepeert verschillende projecten en zorgt zo voor scherpere contractvoorstellen - ook bij zonnepanelen. Onze energiespecialisten selecteren uitsluitend installaties van uitzonderlijke kwaliteit. En zorgen ervoor dat u uw investering terugverdient tussen de 4 en 6 jaar. Wilt u uw energieoverschotten verkopen? Dan onderhandelen wij de beste tarieven.
Ontdek oplossing
Laadpalen.

Laadpalen.

Odot bedingt de scherpste prijzen voor de meest kwaliteitsvolle laadpalen op de markt. Ons team neemt uw volledige project voor z'n rekening - van onderhandeling en contractopvolging tot administratieve verwerking.
Ontdek oplossing
Windturbines en PPA.

Windturbines en PPA.

Odot ontwerpt, ontwikkelt én realiseert projecten voor windenergie, samen met uiterst betrouwbare installateurs en partners. Daarbij staat uw belang op elk moment centraal. De opgewekte energie verkopen we tegen de beste voorwaarden op de markt. Zo geniet u maximaal voordeel van uw installatie.
Ontdek oplossing
Energie-injectie.

Energie-injectie.

Uw zonnepanelen of uw windpark produceert meer energie dan uw bedrijf verbruikt? Door bundeling en kennis van energie trading, zorgen we voor de meest gunstige voorwaarden voor de verkoop van uw injectie.
Ontdek oplossing
Duurzame energie.

Duurzame energie.

Hoe maakt u de omslag naar duurzame energie? Wilt u groene energie aankopen of die zelf opwekken met een innovatieve installatie? Inzetten op een elektrisch wagenpark, zonnepanelen of windturbines? Odot ontwikkelt de oplossing die bij uw bedrijfsstrategie past.
Ontdek oplossing

Geclusterde energievragen, optimale onderhandelingspositie

Samen sterk: Odot bundelt de krachten

Odot combineert de energievragen van verschillende klantengroepen en ondernemingen. En stapt dus met een groot soortelijk gewicht naar de onderhandelingstafel. Daarom is de instapkost in onze werking bijzonder laag. U wordt klant zonder noemenswaardige investering. Want uw aanwezigheid versterkt Odot én alle andere klanten in onze portefeuille.

 

We onderhandelen energietarieven die uw bedrijf individueel nooit zou kunnen bedingen. En bieden voordelige, hoogwaardige totaaloplossingen aan in windenergie, zonnepanelen en laadpaal-infrastructuur.

 

De beperkte vergoeding die u betaalt, verdient u verschillende keren terug dankzij de aanzienlijke besparing op uw energiefactuur. Zo wordt Odot een win-win voor iedereen.

robot

IT, technologie en AI driven.

Optimaliseer uw energiekost door middel van een uniek aankoopmodel, ondersteund door AI en innovatieve software. En verlaag uw energierekening gevoelig.

calendar

Lange termijn partner.

Onze relatie met de klant is cruciaal voor onze werking. Alles draait om vertrouwen. We nemen u alle zorgen uit handen.

growth

Ecosysteem
van partners.

We koppelen kwaliteit aan innovatie. En dat doen we samen met stabiele partners in de industrie. Voor hernieuwbare energie, laadpalen én hoogspanningscabines.

Het team

Odot energy
advisors.

Anya

Anya

Partner | Director of Operations & IT
Thomas

Thomas

Partner | Director of Business Development
Laurent

Laurent

Energy Business Partner
Sarah-Kay

Sarah-Kay

Energy Business Partner
Toby

Toby

Energy Business Partner
Dieter

Dieter

Energy Business Partner
Martine

Martine

Energy Contract Coordinator
Anouk

Anouk

Sales Assistant
Jan

Jan

Energy Analyst
Celine

Celine

Financial Coordinator
Noëlia

Noëlia

Customer Care Coordinator
Eveline

Eveline

Inside Sales Coordinator
Jordy

Jordy

Marketing Coordinator
Dieter

Dieter

IT Developer
Robin

Robin

IT Developer

Contacteer
Odot.

Plan een gesprek met een Odot expert en ontdek wat we voor u kunnen doen.