Verruim uw energiekennis en implementeer doordachte aankoopstrategieën.

Optimaliseer uw energiebeheer als federatie, vereniging of overheid met Odot. Voor openbare aanbestedingen staan wij klaar om gedetailleerde bestekken op te stellen, aanbiedingen te vergelijken en de juiste naleving van de contracten te waarborgen. In nauwe samenwerking ontwikkelen we winnende strategieën voor diverse energieprojecten, zoals levering van 100% groene energie, zonnepanelen, windproductie en laadpalen.

Energy Accounting
op maat van uw project.

Samenwerken met Odot brengt niet alleen gemoedsrust, maar ook controle over uw energie-uitgaven.

 

1

Energy Contract Management.

 

Voor federaties en overheden bieden we een geïntegreerde totaalaanpak voor bundeling van energiebehoeften en onderhandelingen met leveranciers en installateurs, waarbij we ontzorgen in alle administratie. Als uw partner voegt Odot extra expertise over de energiemarkt toe en werken we samen met het bestuursorgaan een energiestrategie op maat uit. Voor overheden, die vaak aanbestedingsverplichtingen hebben, ondersteunen we bij het opstellen van effectieve aanbestedingen, waarbij risico's bij leveranciers worden geminimaliseerd voor een optimale dienstverlening aan eindklanten.

2

Cost- & Consumption Management.

Onze dienstverlening biedt waardevolle inzichten via verbruiksmonitoring en gedetailleerde vermogensanalyses. Budgettering en kostenanalyse wordt aanzienlijk eenvoudiger dankzij onze zelfontwikkelde my.Odot applicatie. Dankzij overzichtelijk gebundelde data kunnen federaties en overheden hun energiebudgetten nauwkeurig plannen en  kosten minimaliseren. U krijgt inzicht in energieverbruik op verschillende niveaus, waardoor beter geïnformeerde beslissingen kunnen worden genomen.

3

Consultancy.

 

 

Odot's maatoplossingen omvatten onder andere strategische ondersteuning bij het opstellen van gedetailleerde bestekken en het begeleiden van openbare aanbestedingen. Door intensieve samenwerking met opdrachtgevers biedt Odot expertise in het ontwikkelen van winnende strategieën voor diverse energieprojecten, waaronder zonnepanelen en laadpalen. Het doel is het optimaliseren van het energiebeheer voor federaties en overheden door deskundig advies, strategische planning en een effectieve aanpak van aanbestedingen.

Testimonials.

Het verhaal van onze klanten.

Odot houdt de energiemarkt nauwlettend in de gaten. Op deze manier ontzorgen ze ons bij Brouwerij De Brabandere, zodat wij ons volledig kunnen concentreren op onze hoofdactiviteit.
Albert De Brabandere

Albert De Brabandere

Brouwerij De Brabandere

Dankzij de oplossingen van Odot hebben wij bij Shrimp Tempura geen last meer van administratieve rompslomp op het gebied van energiebeheer. Hierdoor kunnen we onbezorgd focussen op onze kernactiviteit – het creëren van culinaire ervaringen.

Tamara Verley

Tamara Verley

Shrimp Tempura

Terwijl Odot voortdurend de meest gunstige energieprijzen voor ons in de gaten hield, kon wij bij Omer ons volledig concentreren op het creëren van bieren van de hoogste kwaliteit.

Nico Nimmegeers

Nico Nimmegeers

Omer Vander Ghinste

De prijzen op de verschillende energiemarkten kennen een grillig verloop. Als energie-expert kan Odot die inschattingen beter maken dan wijzelf.

JP Pernet

JP Pernet

Group Van Loon

Odot is transparant, eerlijk, en het zijn geen commissiejagers. Ik voel me goed bij deze samenwerking.

Jean-Charles Wibo

Jean-Charles Wibo

Vlassenroot

Met Odot sloten we op twee dagen een overeenkomst in vertrouwen. Wij hadden bij onze start zeer snel een partner nodig om onze aansluiting bij de netbeheerder rond te krijgen. Los van de snelheid, was het feit dat ze groene energie aan goede voorwaarden voor ons konden regelen erg belangrijk.

Yves Champagne

Yves Champagne

Aspen

Plan een gesprek.

Ons team van experts staat klaar om al uw energievragen te beantwoorden.

 

Vul het contactformulier in of neem rechtstreeks contact op via telefoon of e-mail.