Optimaliseer uw energielandschap met Odot als partner in Energy Accounting.

Ons team zet hun knowhow in om samen met u een futureproof energieplan op maat van uw onderneming uit te werken. Onze toewijding ligt in het optimaliseren van uw energiebeheer, met een focus op het bereiken van operationele en kosten-efficiëntie, evenals het bevorderen van duurzaamheid binnen uw organisatie.

1-2

Energy Contract Management.

Odot biedt een uitgebreide dienstverlening voor het beheer van energiecontracten, waarbij we de huidige energiesituatie van onze klanten in kaart brengen, onderhandelen over nieuwe contracten met aandacht voor flexibiliteit en kostenbeheersing, en actief het energiecontract beheren op basis van marktevoluties en het risicoprofiel van de klant. Onze expertise in de complexe energiemarkt en onze onafhankelijkheid van leveranciers stelt ons in staat de beste beslissingen te nemen voor onze klanten. Via onze my.Odot applicatie behoudt u bovendien een volledig inzicht in uw energiesituatie en kan u al onze acties transparant volgen.

Cost- & Consumption Management.

Uw energiestromen van elektriciteit, aardgas en productie worden tot in detail gemeten en in handige grafieken gevisualiseerd. We combineren uw verbruiken met de prijsvoorwaarden uit uw energiecontract waardoor u exact weet hoeveel elke MWh kost of opbrengt. Ons team analyseert uw meetgegevens en geeft u inzicht in budgetten, CO²-uitstoot en alle deelaspecten van uw energiekosten. Dit stelt ons in staat uw energiefacturen tot in het kleinste detail te controleren, een optimaal piekvermogenbeheer te voeren, en uw toekomstige energievraagstukken objectief te beantwoorden. U kan alle data vanuit my.Odot op een gebruiksvriendelijke manier exporteren voor eigen gebruik.

2-2
3-2

Consultancy.

Onze services omvatten een breed scala aan expertise op verschillende energiedomeinen. Ondersteund door AI-gedreven, zelfontwikkelde software, voert ons team geavanceerde simulaties uit om u te helpen de juiste beslissingen te nemen voor uw energiebehoeften. We geven een diepgaand inzicht in hoe uw energiebronnen zullen presteren en hoe deze uw energiesituatie zullen beïnvloeden. Of u nu een zonne-installatie of windturbine overweegt of andere energie-gerelateerde vraagstukken heeft, onze consultancydiensten zijn ontworpen om u te voorzien van de meest nauwkeurige en waardevolle inzichten om uw energiekosten te optimaliseren en een duurzaam energieplan uit te werken.

M

aan jaarlijkse energiefacturen

in beheer.

GWh

hernieuwbare energieproductie.

TWh

jaarlijkse verbruik elektriciteit en aardgas.

Feiten & Cijfers.

Enkele mooie cijfers anno 2024.

Testimonials.

Waarom onze
klanten zo
tevreden zijn?

Odot houdt de energiemarkt nauwlettend in de gaten. Op deze manier ontzorgen ze ons bij Brouwerij De Brabandere, zodat wij ons volledig kunnen concentreren op onze hoofdactiviteit.
Albert De Brabandere

Albert De Brabandere

Brouwerij De Brabandere

Dankzij de oplossingen van Odot hebben wij bij Shrimp Tempura geen last meer van administratieve rompslomp op het gebied van energiebeheer. Hierdoor kunnen we onbezorgd focussen op onze kernactiviteit – het creëren van culinaire ervaringen.

Tamara Verley

Tamara Verley

Shrimp Tempura

Terwijl Odot voortdurend de meest gunstige energieprijzen voor ons in de gaten hield, kon wij bij Omer ons volledig concentreren op het creëren van bieren van de hoogste kwaliteit.

Nico Nimmegeers

Nico Nimmegeers

Omer Vander Ghinste

De prijzen op de verschillende energiemarkten kennen een grillig verloop. Als energie-expert kan Odot die inschattingen beter maken dan wijzelf.

JP Pernet

JP Pernet

Group Van Loon

Odot is transparant, eerlijk, en het zijn geen commissiejagers. Ik voel me goed bij deze samenwerking.

Jean-Charles Wibo

Jean-Charles Wibo

Vlassenroot

Met Odot sloten we op twee dagen een overeenkomst in vertrouwen. Wij hadden bij onze start zeer snel een partner nodig om onze aansluiting bij de netbeheerder rond te krijgen. Los van de snelheid, was het feit dat ze groene energie aan goede voorwaarden voor ons konden regelen erg belangrijk.

Yves Champagne

Yves Champagne

Aspen

Plan een gesprek.

Ons team van experts staat klaar om al uw energievragen te beantwoorden.

 

Vul het contactformulier in of neem rechtstreeks contact op via telefoon of e-mail.