Energy Accounting
voor al uw locaties.

Optimaliseer de kostenefficiëntie van elke vestiging van uw bedrijf met onze gespecialiseerde dienstverlening in energiebeheer. Bij Odot geniet u op elk moment van een up to date overzicht van uw energiecontracten, prijsvoorwaarden, leveranciers, installaties en energieverbruiken.

Energy Accounting op maat van uw bedrijf.

Samenwerken met Odot brengt niet alleen gemoedsrust, maar ook controle over uw energie-uitgaven.

 

1

Energy Contract Management.

 

Odot behoudt voor u het overzicht in het administratieve kluwen van energiecontracten. Voor bedrijven met veel vestigingen biedt onze my.Odot applicatie aanzienlijke voordelen, waardoor u een overzicht behoudt van alle locaties, inclusief gedetailleerde informatie over de prijsvoorwaarden en energieverbruiken. Wij beheren, onderhandelen en optimaliseren uw energiecontracten en bieden volledige ontzorging bij het openen of sluiten van nieuwe vestigingen. Ons team waarborgt een dynamisch en toch zorgeloos energiebeheer. Samen creëren we op een transparante manier uw ideale energielandschap met de nodige flexibiliteit en een oogje op duurzaamheid.

2

Cost- & Consumption Management.

Onze service vergemakkelijkt aanzienlijk het raadplegen van gecumuleerde verbruiksdata, met exportmogelijkheden voor specifieke vestigingen of samengevoegde data voor breder gebruik binnen uw bedrijf. In het kader van CO²- en ESG-rapportage, biedt onze my.Odot tool de mogelijkheid om gedetailleerde rapporten per kantoor op te stellen. Dit stelt u in staat om specifieke actieplannen te ontwikkelen en de voortgang in energie-efficiëntie jaarlijks te evalueren. Door uw verbruiken te combineren met de door ons onderhandelde prijsvoorwaarden kent u van elke MWh op elk moment de exacte kost of opbrengt, waardoor u eenvoudig budgetten en prognoses bekomt.

3

Consultancy.

 

 

Voor specifieke energievraagstukken kan u rekenen op ons team van interne experts. Ondersteund door onze zelfontwikkelde tools berekenen we het effect van uw zonnepanelen en laadpalen. Zo bieden we onder andere ook waardevolle ondersteuning bij het concept van Energiedelen, waarbij we een gedetailleerde analyse en rendementsstudie uitvoeren. Odot helpt u de juiste keuzes te maken voor uw toekomstige energiestrategie zodat deze kan bijdragen aan meer kostenefficiënte en duurzame energievoorziening voor al uw vestigingen.

Testimonials.

Het verhaal van onze klanten.

Odot houdt de energiemarkt nauwlettend in de gaten. Op deze manier ontzorgen ze ons bij Brouwerij De Brabandere, zodat wij ons volledig kunnen concentreren op onze hoofdactiviteit.
Albert De Brabandere

Albert De Brabandere

Brouwerij De Brabandere

Dankzij de oplossingen van Odot hebben wij bij Shrimp Tempura geen last meer van administratieve rompslomp op het gebied van energiebeheer. Hierdoor kunnen we onbezorgd focussen op onze kernactiviteit – het creëren van culinaire ervaringen.

Tamara Verley

Tamara Verley

Shrimp Tempura

Terwijl Odot voortdurend de meest gunstige energieprijzen voor ons in de gaten hield, kon wij bij Omer ons volledig concentreren op het creëren van bieren van de hoogste kwaliteit.

Nico Nimmegeers

Nico Nimmegeers

Omer Vander Ghinste

De prijzen op de verschillende energiemarkten kennen een grillig verloop. Als energie-expert kan Odot die inschattingen beter maken dan wijzelf.

JP Pernet

JP Pernet

Group Van Loon

Odot is transparant, eerlijk, en het zijn geen commissiejagers. Ik voel me goed bij deze samenwerking.

Jean-Charles Wibo

Jean-Charles Wibo

Vlassenroot

Met Odot sloten we op twee dagen een overeenkomst in vertrouwen. Wij hadden bij onze start zeer snel een partner nodig om onze aansluiting bij de netbeheerder rond te krijgen. Los van de snelheid, was het feit dat ze groene energie aan goede voorwaarden voor ons konden regelen erg belangrijk.

Yves Champagne

Yves Champagne

Aspen

Plan een gesprek.

Ons team van experts staat klaar om al uw energievragen te beantwoorden.

 

Vul het contactformulier in of neem rechtstreeks contact op via telefoon of e-mail.