Odot: slimme oplossingen voor de laagste energiekost

Besparen op energiekosten of slim investeren in duurzame stroom?

Ontdek de integrale oplossingen van Odot.

Hoe we u kunnen helpen

Ontdek onze
oplossingen

Elektriciteit en aardgas.

Elektriciteit en aardgas.

Wanneer legt u het best de prijzen voor uw contract vast? Kiest u voor een vaste of variabele formule? U wilt inzetten op groene stroom, maar hoe onderscheidt u die? En vooral: waar vindt u de tijd om een accuraat antwoord te vinden op al die vragen?

Onze experts bundelen uw vraag met die van andere ondernemingen. Zo trekken we met het nodige gewicht naar de onderhandelingstafel. We…

  • bedingen voordelige contracten met bijzonder scherpe voorwaarden.
  • integreren vaste en variabele formules binnen één contract.
  • volgen de energiemarkt en beursprijzen nauwgezet.
  • neutraliseren verdoken marges van de leverancier.
  • Herleiden zichtbare marges tot een minimum.

Odot onderhandelt het beste contract op het juiste moment. U bespaart gegarandeerd én verdient de Odot-vergoeding vele keren terug.

Discover solution

Zonnepanelen.

Verschillende offertes aanvragen én ze op een correcte manier vergelijken is een complexe materie. Bovendien is uw onderhandelingsmarge beperkt, omdat u maar één partij vertegenwoordigt. Tel daar nog eens de onzekerheid over de geleverde service bij en u weet: dit wordt een stevige uitdaging.

 

Door te groeperen, onderhandelde Odot uiterst scherpe prijzen voor uw zonnepanelenproject van klein tot groot, met betrouwbare installateurs. En bovendien hoeft u het hele selectie- en onderhandelingsproces niet meer te doorlopen.

 

Bovendien onderhandelen we ook de beste voorwaarden voor de verkoop van uw energie-overschotten. Odot versterkt u met een integrale service, van a tot z.

Discover solution
Zonnepanelen.
Laadpalen.

Laadpalen.

Met de switch naar elektrisch rijden die op snelheid komt, kiezen tal van ondernemingen ervoor om laadpalen te plaatsen op hun terrein. Maar hoe kiest u de juiste technologische oplossing voor uw situatie?

 

De markt ontwikkelt zich nog volop en er komt heel wat administratie bij kijken. De producten vereisen een diepgaande technische kennis. En hoe weet u of u kiest voor een betrouwbare leverancier?

 

Die pijnpunten neemt Odot vlotjes weg. We selecteren uitstekende partners voor de levering van de materialen én de installatie ervan. We bedingen de scherpste prijs en volgen uw project van start tot finish op – inclusief administratieve ondersteuning en opstart.

Discover solution

Windturbines en PPA.

Als u de omzet van uw windturbines en PPA wilt maximaliseren, is kennis en expertise cruciaal. De ontwikkeling van een windproject is een werk van lange adem, wat ervoor zorgt dat de kosten fiks kunnen oplopen. Daarnaast is energy trading simpelweg een complexe materie.

 

Dankzij Odot vergeet u nooit meer prijzen vast te leggen en opportuniteiten te benutten wanneer ze zich aandienen. Onze experts beheren voor u de PPA, zodat de omzet én de verkoop van de stroom en GVO’s van uw turbines worden geoptimaliseerd. Daarnaast ontwikkelen we uw windproject met een lokale injectie in uw bedrijf én nemen we de ontwikkelingskosten voor onze rekening.

Discover solution
Windturbines en PPA.
Energie-injectie.

Energie-injectie.

Wanneer u als eigenaar van een zonnepark of windpark stroom verkoopt aan het net, krijgt u slechts een kleine vergoeding in vergelijk met het volume dat u injecteert. De contracten zijn bovendien stug en weinig flexibel.

 

Odot optimaliseert de opbrengst van de verkoop van uw stroomoverschotten. We groeperen bedrijven met een gelijkaardige uitdaging en onderhandelen zo met maximaal gewicht. We volgen de markt voor u op en onderhandelen de beste voorwaarden voor uw bedrijf.

Discover solution

Duurzame energie.

Inzetten op duurzame energie is een opportuniteit. Met Odot werkt u samen met een ervaren partner die u bijstaat bij al uw duurzame energievraagstukken.

 

Onze experts bundelen continu de nieuwste inzichten en houden u op de hoogte van essentiële toekomstgerichte energieopties. Van het aankopen van groene energie tegen de beste voorwaarden tot investeren in lokale hernieuwbare energieprojecten, met de juiste kennis bereikt u meer.

Discover solution
Duurzame energie.

Contacteer
Odot.

Plan een gesprek met een Odot expert en ontdek wat we voor u kunnen doen.