Laadinfrastructuur
voor uw elektrisch
wagenpark.

Kies voor de beste voorwaarden en de laagste prijs voor de installatie van uw laadpalen - zonder zorgen. Odot regelt alles voor u. Inclusief het beheer van uw laadinfrastructuur en die van uw medewerkers.

Laadinfrastructuur

Voor wie?

Odot richt uw laadsysteem in op maat van uw wensen - zowel thuis als in uw onderneming. U hoeft enkel de installatie in gebruik te nemen, zonder praktische of administratieve zorgen.

construction

Bij de ondernemer
thuis.

De mogelijkheden zijn divers. Een Wall Box in uw garage of een laadpaal op de parking - met of zonder badge? Op persoonlijke titel of gefactureerd door het bedrijf? Kies de oplossing die bij u past.

center

Op uw
bedrijf.

Odot levert, installeert en beheert uw laadinfrastructuur. Alles wordt afgestemd op uw wensen. Zo voorzien we verschillende facturatiemogelijkheden voor medewerkers, klanten, bezoekers of publiek laden. En kunt u kiezen uit verschillende types laadpalen, afhankelijk van de mogelijkheden op uw parking of staanplaatsen.

team

Voor uw
medewerkers.

Uw medewerkers kunnen voluit gebruik maken van de slimme oplossingen van Odot, met een Wall Box bij hen thuis. Verkiest u facturen op persoonlijke titel of gericht aan uw bedrijf? Laadsessies op kosten van de werkgever of voor rekening van de werknemer? U bepaalt, Odot realiseert.

Onze oplossingen

Uw laadinfrastructuur:
daarom kiest u voor Odot.

Kies ook voor een uitgesproken, veilige visie op de toekomst in een snel evoluerende markt. Kies voor de aanpak van Odot. Begeleiding van installatie tot oplevering

 

Vragen, bedenkingen of opmerkingen? We geven het juiste antwoord, op elk moment van het project. U kiest voor een stabiele, betrouwbare partner die voortdurend uw belangen verdedigt.

Aanbesteding & Onderhandeling.

Odot schreef al aanbestedingen uit voor honderden laadpunten. We onderhandelden zonder uitzondering de scherpste voorwaarden voor de levering en installatie van uw laadinfrastructuur.

 

De installateur waarmee we samenwerken, werd geselecteerd op basis van uiterst strenge criteria: de installatiecapaciteit, de prijsvoorwaarden én de service van de provider.

 

De partner die de productie en het beheer van uw laadpalen uitvoert, werd eveneens onderworpen aan een strikte selectieprocedure. Odot evalueerde de grootte van het laadpuntennetwerk, de prijs, de kwaliteit én de mogelijkheden van het product en de ondersteunende software.

Group 8319
Group 8320

Project op maat
van de klant.

De installateur komt indien nodig bij u langs en stelt een offerte op maat op. Dat gebeurt op basis van de prijzen die Odot onderhandelde. U doet uw voordeel met tarieven die normaal voorbestemd zijn voor een groot volume aan laadpunten. Om 100% zekerheid te bieden, controleert Odot de offerte nauwkeurig.

Administratief
beheer

Alle administratie rond uw laadinfrastructuur is in veilige handen bij Odot. We volgen alles voor u op en zorgen voor het beheer van laadpalen, badges, gebruikers én prijzen.

circle_photo
Start nu met besparen.

Creëer een
positieve
impact op uw:

green-earth

CO2
vermindering & Duurzaamheid.

Door in te zetten op de elektrificatie van uw wagenpark, zet u een belangrijke stap naar een duurzame omslag voor uw bedrijf. Elektrische wagens stoten onomstotelijk minder CO2 uit dan reguliere wagens - zelfs wanneer productie en verwerking van de batterij in rekening wordt genomen. En zelfs in vergelijking met CNG of LPG. Elektrische wagens zijn een slimme manier om uw uitstoot te verminderen.

money

Financiële
return.

De financiële opbrengst van een omschakeling richting elektromobiliteit is indrukwekkend. Uw investering in laadpalen is precies dat: een investering. U verdient de aankoopsom terug door:

 

  • de lagere mobiliteitskosten
  • het (terug)verdienmodel verbonden aan de laadpaal
  • de fikse besparing tegenover reguliere brandstof
safe

Minimale
tijdsinvestering.

U hoeft geen leveranciers te contacteren en te vergelijken. Odot deed dat reeds voor u. Dat vermindert uw tijdsinvestering aanzienlijk. Wij behartigen uw belangen, volgen uw project op én voeren alle administratie uit.

Diesel vs Elektrisch

Auto die 2000 km
rijdt - 1 Wallbox
op bedrijf.

Diesel
71 / 100 km 5 jr
Electric
25 Wh / 100 km 5 jr
Geen investering Afschrijving
Wallbox
350,00 €
Operationale
kosten
0 € Operationale
kosten
200,00 €
Tankkosten
1400 I * 1,3
1820,00 € Laadkosten B2B
5000 kWh * 0,15
750,00 €
Totaal op
jaarbasis
1820 €
of 150 € per maand
Totaal op
jaarbasis
1300 €
of 110 € per maand

Onze klanten.

Het verhaal van de klanten van Odot

Contacteer Odot.

Plan een gesprek met een Odot expert en ontdek wat we voor u kunnen doen.

Featured News & Insight

Odot Blog.

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua.

Klikken in de energiemarkt: Het belang van blok- en profielkliks onderscheiden.
Klikken in de energiemarkt: Het belang van blok- en profielkliks onderscheiden.Odot/April 29, 2024

Klikken in de energiemarkt: Het belang van blok- en profielkliks onderscheiden.

In de zakelijke energiemarkt is het cruciaal om het verschil te begrijpen tussen profielkliks en blokkliks. Terwijl profielkliks gebaseerd zijn op verbruiksprofielen, leggen blokkliks gelijke volumes voor elk uur vast.

Maak van uw laadstations in no time een winstgevend businessmodel.
Maak van uw laadstations in no time een winstgevend businessmodel.Odot/Maart 20, 2024

Maak van uw laadstations in no time een winstgevend businessmodel.

In dit artikel zullen we de belangrijkste kosten bij het installeren van laadstations bespreken, evenals strategieën om de opbrengsten te maximaliseren met behulp van gedetailleerde energy accounting.

Welke trends hebben impact op het energielandschap in 2024? 
Welke trends hebben impact op het energielandschap in 2024? Odot/Januari 22, 2024

Welke trends hebben impact op het energielandschap in 2024? 

Ontdek in ons nieuwste blogbericht de opkomende energietrends van 2024. Van aardgasprijzen tot verplichte duurzaamheidsrapportering, we belichten de cruciale ontwikkelingen die het energielandschap het komende jaar zullen beïnvloeden. Blijf op de hoogte van de evoluties en kansen die de toekomst van energie vormgeven.

Verwachte ontwikkelingen van energieprijzen in 2024 en verder.
Verwachte ontwikkelingen van energieprijzen in 2024 en verder.Odot/November 27, 2023

Verwachte ontwikkelingen van energieprijzen in 2024 en verder.

In deze dynamische energiemarkt, waar onzekerheid de enige constante is, biedt Odot de expertise en begeleiding die u nodig heeft. Samen kunnen we een strategie ontwikkelen die uw bedrijf veerkrachtig maakt in de snel veranderende energielandschappen van 2024 en verder.

Energiedelen: Vijf mogelijke valkuilen die een impact hebben op uw opbrengst.
Energiedelen: Vijf mogelijke valkuilen die een impact hebben op uw opbrengst.Odot/November 03, 2023

Energiedelen: Vijf mogelijke valkuilen die een impact hebben op uw opbrengst.

De laatste maanden hebben tal van bedrijven zich tot ons gewend met de vraag of ze kunnen deelnemen aan Energiedelen, een initiatief dat de energiekosten aanzienlijk kan verlagen. Chris Elbers, CEO van Odot, benadrukt echter dat de potentiële voordelen niet altijd aan de verwachtingen voldoen. Hij legt uit: “Energiedelen is een prachtig concept, maar in de praktijk blijkt het voor veel bedrijven slechts een druppel op een hete plaat te zijn.”

De Evoluerende Energiemarkt: Uitdagingen voor Bedrijven en de Rol van Odot.
De Evoluerende Energiemarkt: Uitdagingen voor Bedrijven en de Rol van Odot.Odot/September 26, 2023

De Evoluerende Energiemarkt: Uitdagingen voor Bedrijven en de Rol van Odot.

Om onnodige kosten en boetes te vermijden, met name bij belangrijke wijzigingen zoals de implementatie van zonnepanelen of laadpalen, dienen bedrijven nu meer tijd en expertise te investeren in hun energiebeleid. Deze uitdagingen zijn complex en vergen een strategische aanpak

BDO en Odot bundelen krachten voor duurzaam energiemanagement.
BDO en Odot bundelen krachten voor duurzaam energiemanagement.Odot/Juni 21, 2023

BDO en Odot bundelen krachten voor duurzaam energiemanagement.

Door de participatie van BDO in ons kapitaal, bundelen we de krachten en zullen we ‘Energy Accounting’ als een nieuw begrip in de markt zetten. Dankzij dit partnership bekomen nog meer bedrijven een efficiënte en duurzame oplossing voor hun energiekosten.

Stijgende energieprijzen tarten de logica.
Stijgende energieprijzen tarten de logica.Odot/September 23, 2021

Stijgende energieprijzen tarten de logica.

Welke impact hebben de stijgende energieprijzen op uw factuur? U kunt er momenteel niet naast kijken in de media; de stijgende energieprijzen zijn alomtegenwoordig en vele bedrijfsleiders weten niet wat ze kunnen verwachten bij hun volgende energie afrekening.

Dit kan Odot betekenen voor multisite bedrijven, zoals Link2Europe.
Dit kan Odot betekenen voor multisite bedrijven, zoals Link2Europe.Odot/September 30, 2020

Dit kan Odot betekenen voor multisite bedrijven, zoals Link2Europe.

Heb je als bedrijf een groot aantal sites, dan is het (administratief) beheer van gas en elektriciteit een hele klus. Link2Europe kan erover meespreken. Of beter, kon erover meespreken.

Waarom BMW Herentals voor één energiepartner kiest.
Waarom BMW Herentals voor één energiepartner kiest.Odot/September 05, 2020

Waarom BMW Herentals voor één energiepartner kiest.

Het is een groot voordeel om je energiebehoeften via één partij te laten behartigen”, argumenteert Filip. “Verschillende energieleveranciers willen hun aanbod wel verkopen, maar je kan ze moeilijk met elkaar vergelijken.”

Een nieuw energiecontract: waar moet u op letten?
Een nieuw energiecontract: waar moet u op letten?Odot/Mei 13, 2020

Een nieuw energiecontract: waar moet u op letten?

Verschillende bedrijven vatten nu de koe bij de horens om hun energiecontracten onder de loep te nemen. Of, u krijgt proactief een nieuw voorstel van de energieleverancier toegestuurd voor de hernieuwing van uw contract.

Energieprijzen onder nul. Telt dit ook voor u?
Energieprijzen onder nul. Telt dit ook voor u?Odot/April 30, 2020

Energieprijzen onder nul. Telt dit ook voor u?

De Covid-19 maatregelen zorgen ervoor dat het globale energieverbruik drastisch vermindert. Windmolens, zonneparken en ook kerncentrales blijven echter wel op eenzelfde niveau als voorheen energie produceren.

Corona laat uw energiefactuur dalen
Corona laat uw energiefactuur dalenOdot/April 30, 2020

Corona laat uw energiefactuur dalen

De impact van het Covid-19 virus is ook voelbaar in de energiesector. De getroffen maatregelen zorgen ervoor dat het energieverbruik drastisch vermindert. Hierdoor treedt het effect van vraag en aanbod in werking en zien we de energieprijzen in vrije val gaan tot op uitzonderlijk lage prijsniveaus.

Odot houdt de sneeuw in Aspen mee koud
Odot houdt de sneeuw in Aspen mee koudOdot/Juni 13, 2019

Odot houdt de sneeuw in Aspen mee koud

Liefhebbers van de perfecte sneeuw trekken 365 dagen per jaar naar Aspen in Wilrijk. Hoe ze daar hun sneeuw ‘maken’, zo efficiënt mogelijk met energie omgaan en die energie ook slim aankopen.

Odot, de energie-expert van uw bedrijf
Odot, de energie-expert van uw bedrijfOdot/Mei 13, 2019

Odot, de energie-expert van uw bedrijf

Een persoonlijke energie-expert voor uw bedrijf? Dat is Odot. We laten het onze klant van het eerste uur, Group Van Loon (GVL), zelf vertellen!

Hotel Franq koopt zorgeloos energie aan met Odot
Hotel Franq koopt zorgeloos energie aan met OdotOdot/Maart 13, 2019

Hotel Franq koopt zorgeloos energie aan met Odot

Hoe koop je als hotel makkelijk energie aan én hoe ben je zeker van de laagste energieprijs? Twee pertinente vragen die we stellen aan Kristel Geubels, general manager bij het fraaie Hotel Franq.

Transparantie troef bij de bedrijven van Jean-Charles Wibo
Transparantie troef bij de bedrijven van Jean-Charles WiboOdot/Januari 13, 2019

Transparantie troef bij de bedrijven van Jean-Charles Wibo

Jean-Charles Wibo is eigenaar van de Vlassenroot Group, marketleider in XXL staalverwerking met het Justitiepaleis van Antwerpen en Charles de Gaulle International Airport als twee recente realisaties waar ze bij betrokken waren.